Hämyt ry

Etusivu » Hämyt ry

Hämyt ry on Iisalmessa ja Ylä-savon alueella vaikuttava kulttuuriyhdistys, joka on toiminut vuodesta 2001 alkaen. Alunpitäen yhdistyksen ylläpitämän musiikkistudion ympärille on sittemmin laajentunut koko kulttuurin kirjo. Yhdistyksemme pitää osaksi yllä kummistudiota Tanzaniassa Morgoron kaupungissa (Tushrecords). Olemme tuottaneet alueen yhdistyksille, harrastelijoille, yrityksille, kouluille ja tapahtumillle palveluja tasaisen kasvassa tahdissa. EsusVoice on osa Hämyt ry yhteisöä.

Toimintamme on vuosien saatossa pitänyt sisällään mm. seuraavaa:

  • Musiikkistudion ylläpidon
  • Ääni- ja valopalvelut
  • Soiton opetuksen paikallisille nuorille
  • Yhteistyötä koulujen musiikkiluokkien kanssa
  • Äänentoistohankintojen konsultointi
  • Äänentoistotekniikan perusopetus mm. Ylä-savon ammitoppilaitos
  • Ravintoloiden ääniasennukset

Etenkin ääni-, valo- ja tapahtumatekniikka on kokenut nopean kasvun. Toiminta työlistääkin osan yhdistyksiläisistä 2-12kk vuodesta. Lisäksi olemme kyenneet tarjoamaan harjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja paikallisille media-assistenttiopiskelijoille ja muille alasta kiinnostuneille. Olemme toimineet alueen teattereiden kanssa aktiivisemmin vuodesta 2000. Vuonna 2008 toteutimme valtakunnallistakin julkisuutta saaneen Koljonvirta 1808 -suurproduktion äänentoiston Anssi Tikanmäen ja Ismo Apelin kanssa. Teatterissa käytettiin Surround -ääntä luultavasti ensimmäisenä kesäteatterina isomassa mittakaavassa.

Tämä osa sivuista tarinoituu pikkuhiljaa. Toteutettuja teattereita on kymmeniä ja kaikenlaista sekalaista tapahtumaa. Siispä, kaikki rakkaat ystävät joilla on kuvia sekä tarinoita, videoita, julisteita ym. materiaalia, otamme nämä kiitollisena vastaan!

E’sus’Voice / Hämyt ry

esu@esusvoice.com

Hallitus vuonna 2015

Hallituksen Pj Kalle Fält
Hallituksen Vpj/sihteeri Esa’Esu’ Hirvonen
Jarmo ’Jamppa’ Kääriäinen-Jäsen
Marko ’Mähkä’ Mähonen-jäsen/rahastonhoitaja
Ilpo ’Ippe’ Komulainen jäsen